Pedagogen

Min visjon er å formidle sang til alle og enhver i en hyggelig, sosial og uformell atmosfære. Opplæringen blir alltid tilpasset etter hver enkelt sitt nivå. Undervisningen er bygget med vekt på at læring skal foregå i ditt eget tempo. Dette mener jeg skaper en positiv stemning på mine kurs hvor din mestring står i fokus. Det skal være gøy å synge!

Camilla North er født, og oppvokst i Bergen. Hun begynte selv med privat timer i piano da hun var 6 år. Da hun var 12 år begynte hun i Varden skoles Pikekor hvor hun stadig fikk hovedrollen i skolen musikaloppsetninger. Camilla var veldig beskjeden, men elsket å stå på scenen. Samtidig begynte hun å skrive sine egne låter. Hun fortsatte på musikklinjen på Langhaugen VGS, og dro derfra til Bath Spa University i England. Her tok hun en bachelorgrad i utøvende sang, og en master i låtskriving.

Camilla flyttet så tilbake til Norge hvor hun fullførte en praktisk-pedagogisk utdannelse innen utøvende musikk. I 2011 startet hun sin egen musikkskole, og har fortsatt med seg elever fra denne starten den dag i dag. Ved siden av å undervise grunnleggende sangteknikk har Camilla blitt en god mentor for sine elever. Hun er selv artist og låtskriver, og vet hvordan det er å kjenne på press, og nervøsitet. En god oppmuntring for Camilla sine elever har derfor vært innbydelser til å være med å delta på hennes egne konserter. Elevene har i flere år fått opptre på hennes tradisjonelle julekonsert ”Min Julekalender”, både som kor og solister.

I 2015 satte Camilla sammen et sang og danse-show som elevene fikk fremføre på Sartor Senter, og på Liljevatne skole. Publikum koste seg sånn at de stod å sang og danset med. Hun har også ved flere anledninger holdt konserter på forskjellige sykehjem sammen med elevene. Dette har vært en opplevelse både for de syke, og elevene selv.

Camilla sitt ønske er at alle, og enhver skal kunne utvikle sitt fulle potensial innenfor sitt talent under trygge, og positive forhold. Hjertelig velkommen til undervisning.